یکی از خوشمزهترین دسرها هستند که میتوانند تکمیل کننده مهمانیها و دورهمیهای شما باشند. این کیکها معمولی با بیسکوئیت درست میشود و نیازی به فر ندارد. در این مقاله ستاره طرز تهیه یکی از خوشمزهترین این نوع کیک ها، یعنی کیک یخچالی موزی شکلاتی را به شما آموزش داده است. اگر دوست دارید پذیرایی تک و ویژهای از مهمانان خود داشته باشید با ما همراه شوید.
طرز تهیه کیک یخچالی موزی شکلاتی
مواد مورد نیاز | مقدار مورد نیاز |
بیسکوئیت پتی بور |
۲ تا ۳ بسته
|
خامه عسلی کوچک |
۴ بسته
|
موز |
۴ عدد
|
شکلات تلخ |
۱۰۰ گرم
|
دارچین | نصف قاشق غذاخوری |
شیر | نصف پیمانه |
شکر |
۱ قاشق غذاخوری
|
پودر قهوه فوری | یک قاشق چایخوری |
روش تهیه کیک یخچالی موزی شکلاتی
۱. ابتدا یک ظرف تقریبا بزرگ انتخاب کنید و کف آن را سلفون بکشید. اگر ظرف مربع یا مستطیل باشد بهتر است.
۲. موزها را به صورت حلقههای باریک و یکنواخت برش بزنید و روی آنها را داچین بپاشید.
۳. شیر، شکر و پودر قهوه فوری را درون ظرف دهان گشادی مخلوط کنید تا شکر و پودر قهوه حل شود.
۴. شکلات تلخ را رنده کنید و کنار بگذارید.
۵. برای شروع کار ابتدا بیسکوئیت پتی بور را داخل مایه شیر بزنید و در بیاورید. نیازی به ماندن و نرم شدن بیسکوئیت در شیر نیست. همین کار را ادامه دهید و بیسکوئیتها را کف ظرف و در کنار هم بچینید تا کف ظرف پر شود.
۶. اکنون یک لایه نازک از خامه عسلی را روی بیسکوئیتها بکشید.
۷. پس از زدن خامه عسلی یک لایه از حلقههای موز را روی آن بچینید و دوباره یک لایه نازک دیگر از خامه عسلی روی موزها بکشید.
۸. در انتها یک لایه نازک از شکلات تلخ رنده شده را روی خامه عسلی بریزید.
۹. دوباره بیسکوئیت را درون شیر بزنید و یک ردیف دیگر بیسکوئیت روی لایه اول بگذارید و به ترتیب قبل مواد را روی بیسکوئیتها بگذارید.
۱۰. این کار را تا جایی ادامه دهید که بیسکوئیتها تمام شود.
۱۱. بعد از تمام شدن بیسکوئیتها یک لایه کمی ضخیم تر، خامه عسلی روی بیسکوئیتها بکشید. روی ظرف سلفون بکشید و کیک را به مدت حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت کیک یخچالی موزی شکلاتی شما آماده است لبههای آن را برای یکنواخت شدن و مرتب شدن برش بزنید و روی آن را به دلخواه با گاناش، موز یا شکلات تزیین کنید.
برای سرو این کیک میتوانید مانند عکسهای آن را برش بزنید و تزیین کنید و یا به صورت یک تکه برای پذیرایی از آن استفاده کنید.
۷. پس از زدن خامه عسلی یک لایه از حلقههای موز را روی آن بچینید و دوباره یک لایه نازک دیگر از خامه عسلی روی موزها بکشید.
۸. در انتها یک لایه نازک از شکلات تلخ رنده شده را روی خامه عسلی بریزید.
۹. دوباره بیسکوئیت را درون شیر بزنید و یک ردیف دیگر بیسکوئیت روی لایه اول بگذارید و به ترتیب قبل مواد را روی بیسکوئیتها بگذارید.
۱۰. این کار را تا جایی ادامه دهید که بیسکوئیتها تمام شود.
۱۱. بعد از تمام شدن بیسکوئیتها یک لایه کمی ضخیم تر، خامه عسلی روی بیسکوئیتها بکشید. روی ظرف سلفون بکشید و کیک را به مدت حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت کیک یخچالی موزی شکلاتی شما آماده است لبههای آن را برای یکنواخت شدن و مرتب شدن برش بزنید و روی آن را به دلخواه با گاناش، موز یا شکلات تزیین کنید.
برای سرو این کیک میتوانید مانند عکسهای آن را برش بزنید و تزیین کنید و یا به صورت یک تکه برای پذیرایی از آن استفاده کنید.
نکات مهم
- برای تهیه کیک یخچالی موزی شکلاتی میتوانید از بیسکوئیت پتی بور کاکائویی یا وانیلی به دلخواه استفاده کنید.
- اگر مزه شکلات تلخ را دوست ندارید میتوانید از شکلات شیری و یا هر شکلاتی که دوست دارید برای درست کردن کیک یخچالی استفاده کنید.
- ترکیب موز و دارچین بسیار خوشمزه است، ولی اگر دارچین دوست ندارید یا به آن حساسیت دارید میتوانید آن را از دستور تهیه حذف کنید.