پخت و پز

آموزش اشترودل مرغ و قارچ خوشمزه با خمیر اشترودل خانگی اشترودل رضوی

مواد لازم برای اشترودل مرغ خانگی خوشمزه و مجلسی با خمیر مخصوص

آرد 4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
روغن 6 قاشق غذا خوری
شیر ولرم 1 لیوان
مواد مورد نیاز جهت تهیه مواد میانی
سینه مرغ 500 گرم
قارچ 300 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد رو مال
زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد

دستور پخت اشترودل مرغ خانگی خوشمزه و مجلسی با خمیر مخصوص

1

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ با خمیر خانگی

مرحله اول: ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با شیر ولرم مخلوط می کنیم، درب ظرف را گذاشته به مدت 15 دقیقه زمان می دهیم تا خمیر مایه پف کند و به عمل بیاید.

2

مرحله دوم: آماده سازی خمیر اشترودل مرغ

در ظرف مناسبی روغن، نمک، تخم مرغ و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم. زمانی که یکدست شدند، آرد را به تدریج به خمیر می افزاییم و خوب ورز می دهیم همین که چسبندگی خمیر کم شد، افزودن آرد کافی است. حالا ده دقیقه خمیر را ورز می دهیم بعد روی آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.

3

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در این فاصله که خمیر استراحت می کند؛ پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم حالا داخل تابه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا سبک و کمی طلایی شود.

4

مرحله چهارم: افزودن مرغ

سینه مرغ را نگینی خیلی ریز برش می دهیم، حالا به پیاز داغ افزوده و به این ترکیب نمک، فلفل و پودر سیر هم می افزاییم تا مرغ خوش طعم و عطر شود. در نهایت هم قارچ ورقه شده را می افزاییم و زمان می دهیم تا رطوبت قارچ هم از بین برود.

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

5

مرحله پنجم: پیچیدن اشترودل مرغ

حالا 1/4 از خمیر را برداشته و روی میز کار آرد پاشی شده با کمک وردنه خوب باز می کنیم تا یک خمیر مستطیل شکل بدست آید. حالا یک سمت از خمیر را مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید، همانند شکل روی یک سمت از خمیر شیار هایی با چاقو ایجاد کنید. حالا قسمت شیار دار را روی مواد گوشتی آورده و اشترودل را داخل سینی پخت چرب شده بچینید.

طرز تهیه اشترودل مرغ در فر

6

مرحله ششم: رومال زدن و پخت اشترودل مرغ

زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط می کنیم با یک قلمو روی اشترودل ها را رومال می زنیم تا بعد پخت ظاهر زیبا تری داشته باشد. سینی پخت را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پف کرده و مغز پخت شود.

7

مرحله آخر: سرو اشترودل مرغ

بعد از اینکه اشترودل را از داخل فر بیرون آوردید، 5 دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند و بعد با انواع سس و سالاد نوش جان کنید.

دستور پخت اشترودل مرغ و قارچ با خمیر خانگی

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه اشترودل مرغ خانگی خوشمزه با خمیر جادویی

  • می توانید برای مواد میانی از مرغ پخته شده که از قبل داشتید استفاده کنید.(ریش ریش کرده و به مواد میانی بیفزایید)
  • در صورت تمایل از 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی هم می توانید داخل سس استفاده کنید.
  • مواد میانی باید کم چرب و بدون آب باشند.
  • اشترودل را به محض پخت از فر خارج کنید تا خشک نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا