پخت و پز

آموزش طرز تهیه بیسکویت شکلاتی کاکائویی

مواد لازم برای بیسکویت شکلاتی کاکائو خانگی

آرد 2/5 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

دستور پخت بیسکویت شکلاتی کاکائو خانگی

1

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده و خوشمزه خانگی

مرحله اول: ابتدا شکر و کره را داخل کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

2

مرحله دوم: افزودن تخم مرغ

حالا تخم مرغ را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم.

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده

3

مرحله سوم: افزودن مواد خشک

آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی باقی مواد الک می کنیم کاملا مواد را ورز می دهیم تا به خمیری یکدست تبدیل شود.

4

مرحله چهارم: شکل دادن به خمبر

حالا خمیر را مابین دو نایلون با وردنه باز می کنیم روی خمیر را هم با نایلون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم.

5

مرحله پنجم: کاتر زدن خمیر

خمیر را با یک چاقو و یا کاتر دلخواه شکل داده و داخل سینی پخت قرار می چینیم.

6

مرحله ششم: پخت بیسکویت شکلاتی

بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم.

7

مرحله آخر: سرو بیسکویت شکلاتی

زمان می دهیم تا بیسکوییت ها کاملا خنک شوند. سپس داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی کاکائوی خانگی

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه بیسکویت خانگی شکلاتی

  • می توانید برای تزیین این بیسکوییت از گاناش شکلاتی هم استفاده کنید.
  • این بیسکوییت به دلیل داشتن تخم مرغ ماندگاری بسیار زیادی ندارد.
  • لایه بیسکویتی زیاد ضخیم نباشد چون بعد از پخت خوب مغز پخت نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا