مواد لازم برای بیسکویت شکلاتی کاکائو خانگی
آرد | 2/5 پیمانه |
شکر | 3/4 پیمانه |
کره | 100 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
بکینگ پودر | 1/4 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذا خوری |
دستور پخت بیسکویت شکلاتی کاکائو خانگی
1
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده و خوشمزه خانگی
مرحله اول: ابتدا شکر و کره را داخل کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
2
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
حالا تخم مرغ را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم.
3
مرحله سوم: افزودن مواد خشک
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی باقی مواد الک می کنیم کاملا مواد را ورز می دهیم تا به خمیری یکدست تبدیل شود.
4
مرحله چهارم: شکل دادن به خمبر
حالا خمیر را مابین دو نایلون با وردنه باز می کنیم روی خمیر را هم با نایلون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم.
5
مرحله پنجم: کاتر زدن خمیر
خمیر را با یک چاقو و یا کاتر دلخواه شکل داده و داخل سینی پخت قرار می چینیم.
6
مرحله ششم: پخت بیسکویت شکلاتی
بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم.
7
نکات مهم و فوت و فن تهیه بیسکویت خانگی شکلاتی
- می توانید برای تزیین این بیسکوییت از گاناش شکلاتی هم استفاده کنید.
- این بیسکوییت به دلیل داشتن تخم مرغ ماندگاری بسیار زیادی ندارد.
- لایه بیسکویتی زیاد ضخیم نباشد چون بعد از پخت خوب مغز پخت نمی شود.