پخت و پز

آموزش پختن سیرابی در خانه مثل بیرون

طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی

مواد لازم برای سیرابی

سیرابی 1 دست
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
چاشنی مورد نیاز برای سیرابی
سیر رنده شده به میزان لازم
سرکه به میزان لازم

دستور پخت سیرابی

1

طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی

مرحله اول تمیز کردن سیرابی: باید به بهترین شکل ممکن شسته و پاک شود و در نهایت به رنگ شفاف و صورتی برسد و آماده پخت شود.

طرز تهیه سیرابی لعاب دار

2

مرحله دوم: پخت سیرابی

داخل قابلمه مناسبی پیاز و سیر نگینی شده را می ریزیم و به آن فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین می افزاییم.

3

مرحله سوم: افزودن سیرابی

حالا سیرابی را به همراه آب یا عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

4

مرحله چهارم: افزودن چاشنی

سیرابی که کاملا نرم و لطیف شد نمک غذا را می افزاییم و اجازه می دهیم آب سیرابی تبخیر شود و به اندازه خود سیرابی باشد.

5

مرحله آخر: سرو سیرابی

سیر را رنده کرده و با سرکه مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. حالا سیرابی را داخل کاسه زیبایی ریخته و در کنار چاشنی و نان تازه نوش جان کنید.

طرز تهیه سیرابی خانگی به روش بازاری

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیرابی

  • سیرابی باید کاملا تمیز شود و گرنه سیرابی قابل خوردن نیست. اگر این کار برای شما دشوار است سیرابی شسته و تمیز تهیه کنید.
  • مدت پخت گفته شده برای این غذا با زودپز می باشد.
  • اگر دوست ندارید رنگ سیرابی تیره شود زرد چوبه را حذف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا