مواد لازم برای پیتزا مرغ
سینه مرغ | 500 گرم |
قارچ | 500 گرم |
فلفل دلمه ای متوسط | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
خمیر پیتزا | 2 عدد |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
نمک، فلفل و ادویه کاری | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
آویشن و جوز هندی | به میزان لازم |
دستور پخت پیتزا مرغ
1
2
مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات
حالا فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. قارچ را هم ورقه ای برش می دهیم.
3
مرحله سوم: آماده سازی مواد پیتزا
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ را داخل آن تفت می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا مرغ را ریش ریش کرده و به قارچ می افزاییم، در نهایت فلفل دلمه ای را افزوده و خوب تفت می دهیم. حالا مواد گوشتی پیتزا آماده است.
4
مرحله چهارم: تهیه پیتزای مرغ
خمیر پیتزا را داخل سینی می گذاریم و با یک لایه سس گوجه روی خمیر را می پوشانیم. حالا یک لایه پنیر روی سس ریخته و مواد تفت داده شده را روی پنیر کاملا پخش می کنیم در نهایت هم روی مواد تفت داده شده را با یک لایه پنیر کاور می کنیم.
5
مرحله آخر: پخت پیتزا
روی پنیر پیتزا را آویشن و جز هندی می ریزیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی پنیر خوب طلایی شد از فر خارج کرده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پیتزای مرغ و قارچ کاری
- ادویه کاری در پیتزای مرغ طعم بی نظیری را رقم می زند.
- میزان پنیر در پیتزاهای خانگی بنا به میل شما می باشد.
طرز تهیه سس گوجه خوشمزه برای تهیه پیتزا خانگی با مرغ
- سس گوجه برای روی خمیر پیتزا ترکیبی از سیر، گوجه، فلفل دلمه ای پوره شده و تفت داده شده می باشد که بسیار سس خوشمزه ای برای پوشش نان پیتزا می باشد.