پخت و پز

آموزش پیتزا مرغ و قارچ کاری حرفه ای خوشمزه و کشدار فست فودی بیرونی

مواد لازم برای پیتزا مرغ

سینه مرغ 500 گرم
قارچ 500 گرم
فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
پیاز 1 عدد
خمیر پیتزا 2 عدد
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
آویشن و جوز هندی به میزان لازم

دستور پخت پیتزا مرغ

1

طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ کاری

مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را داخل قابلمه ای گذاشته و به آن نمک، فلفل، پودر کاری و پیاز می افزاییم و به همراه 2 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کاری خانگی

2

مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات

حالا فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. قارچ را هم ورقه ای برش می دهیم.

3

مرحله سوم: آماده سازی مواد پیتزا

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ را داخل آن تفت می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا مرغ را ریش ریش کرده و به قارچ می افزاییم، در نهایت فلفل دلمه ای را افزوده و خوب تفت می دهیم. حالا مواد گوشتی پیتزا آماده است.

4

مرحله چهارم: تهیه پیتزای مرغ

خمیر پیتزا را داخل سینی می گذاریم و با یک لایه سس گوجه روی خمیر را می پوشانیم. حالا یک لایه پنیر روی سس ریخته و مواد تفت داده شده را روی پنیر کاملا پخش می کنیم در نهایت هم روی مواد تفت داده شده را با یک لایه پنیر کاور می کنیم.

5

مرحله آخر: پخت پیتزا

روی پنیر پیتزا را آویشن و جز هندی می ریزیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی پنیر خوب طلایی شد از فر خارج کرده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.

طرز تهیه پیتزا خانگی با مرغ و قارچ

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پیتزای مرغ و قارچ کاری

  • ادویه کاری در پیتزای مرغ طعم بی نظیری را رقم می زند.
  • میزان پنیر در پیتزاهای خانگی بنا به میل شما می باشد.

طرز تهیه سس گوجه خوشمزه برای تهیه پیتزا خانگی با مرغ

  • سس گوجه برای روی خمیر پیتزا ترکیبی از سیر، گوجه، فلفل دلمه ای پوره شده و تفت داده شده می باشد که بسیار سس خوشمزه ای برای پوشش نان پیتزا می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا