مواد لازم برای پشمک
آرد | 2 لیوان |
شکر | 2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
جوهر لیمو | 1 قاشق چایخوری |
پودر پسته | به میزان لازم |
دستور پخت پشمک
1
طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه مرحله به مرحله
مرحله اول: آرد را داخل تابه مناسبی ریخته و به مدت 15 دقیقه تفت می دهیم تا از حالت خامی خارج شود حالا داخل سینی ریخته و زمان دهید تا خنک شود.
2
3
مرحله سوم: افزودن جوهر لیمو
جوهر لیمو را به شربت افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.
4
5
نکات مهم و فوت و فن تهیه پشمك خانگی
- باید روش تهیه پشمک را با دقت و با ظرافت انجام دهید.
- می توانید در صورت تمایل می توانید از رنگ مجاز خوراکی جهت تهیه تهیه پشمک رنگی استفاده کنید.
- در تمام مراحل کشش شهد باید آرد پاشی کنید تا به هم نچسبد.