پخت و پز

درست کردن پشمک خانگی

مواد لازم برای پشمک

آرد 2 لیوان
شکر 2 لیوان
آب 1 لیوان
جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری
پودر پسته به میزان لازم

دستور پخت پشمک

1

طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه مرحله به مرحله

مرحله اول: آرد را داخل تابه مناسبی ریخته و به مدت 15 دقیقه تفت می دهیم تا از حالت خامی خارج شود حالا داخل سینی ریخته و زمان دهید تا خنک شود.

2

مرحله دوم: آماده سازی شهد

شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا 20 دقیقه زمان دهید تا شهد به غلظت برسد.

طرز تهیه پشمک خانگی بدون دستگاه

3

مرحله سوم: افزودن جوهر لیمو

جوهر لیمو را به شربت افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.

4

مرحله چهارم: سرو کردن شهد

سینی مناسبی را چرب کرده و زیر دیس کمی یخ بگذارید، سپس شربت را در مرکز سینی ریخته تا کمی خنک شود.

طرز درست کردن پشمک در خانه

5

مرحله پنجم: آماده سازی شهد

حالا شهد را به صورت حلقه ای در آورید و روی شهد را آرد پاشی کنید و حلقه را بکشید و بزرگ تر کنید. حالا حلقه را به شکل عدد 8 انگلیسی تا زده و دوباره در آرد بغلتانید و ادامه دهید تا به همین شکل به رشته های باریک تری تبدیل شود.

طرز تهيه پشمك خانگی خوشمزه

6

مرحله آخر: سرو پشمک

پشمک را داخل ظرف های زیبایی ریخته و با پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه پشمک خانگی ساده مرحله به مرحله

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پشمك خانگی

  • باید روش تهیه پشمک را با دقت و با ظرافت انجام دهید.
  • می توانید در صورت تمایل می توانید از رنگ مجاز خوراکی جهت تهیه تهیه پشمک رنگی استفاده کنید.
  • در تمام مراحل کشش شهد باید آرد پاشی کنید تا به هم نچسبد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا