پخت و پز

آموزش ترشی انبه به سبک جنوبی

مواد لازم برای ترشی انبه جنوبی مخصوص

انبه سفت زرد 2 عدد
سیر 6 حبه
سرکه 1 پیمانه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
سیاه دانه 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

دستور پخت ترشی انبه جنوبی مخصوص

1

طرز تهیه ترشی انبه خانگی به سبک جنوبی

مرحله اول: ابتدا انبه ها را خوب پوست می گیریم و به شکل نگینی درشت خرد می کنیم.

طرز تهیه ترشی انبه خانگی به سبک جنوبی

2

مرحله دوم: آماده سازی سیر

سیر را پوست گرفته و با یک گوشت کوب خوب له می کنیم.

3

مرحله سوم: آماده سازی ادویه ها

حالا تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ادویه ها را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها به مشام برسد. حالا ادویه ها را آسیاب می کنیم و آماده می گذاریم.

4

مرحله آخر: تهیه ترشی انبه

حالا انبه، نمک، سیر، ادویه و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم و داخل شیشه های درب دار تمیزی می ریزیم. حالا روی مواد را با سرکه می پوشانیم و درب شیشه را خوب می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خنک مثل یخچال می گذاریم تا کاملا رسیده شود و بعد نوش جان کنید.

طرز تهیه ترشی انبه جنوبی مخصوص

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی انبه خانگی خوشمزه

  • ترشی انبه را از ابتدا داخل یخچال نگهداری کنید.
  • ترشی را در ظرف های شیشه ای که درب آنها خوب کیپ شود تهیه کنید.
  • از سرکه سیب هم برای تهیه این ترشی می توانید استفاده کنید.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا